Beltox Unisex Belt Leather 1.3” Reversible 2 in 1 Rotated 2 Rings Gold Buckle Belts for Women and Men

30 reviews
(%)
View Cart
Verified Buyer
L***o
11 Nov 2019 06:20

De band is interessant, maar voor mij de b-lyashka is zwaar.

Verified Buyer
K***a
10 Nov 2019 22:28

Grote Riem! IK ben erg blij met de aankoop!

Verified Buyer
M***h
9 Nov 2019 10:45

De riem was verpakt netjes, in een plastic smalle bag, de gesp beschermd de film. IK nam een riem 85 cm lang (taille 70 cm), IK ben bang te meten mijn taille, maar het niet genoeg voor mij)) In feite, de lederen deel van de riem is 83 cm = deel van de gesp, het blijkt alles goed is. Dus, is het noodzakelijk om minder eten donuts, omdat het moeilijk te bevestigen aan het laatste gat)). Door de manier, als je niet raden met de grootte en nam een riem van grote lengte, dan verkorten het is niet een probleem, de gesp is verwijderd, afgesneden de lengte van de Riem en weer gezet in plaats. Vijf minuten! Zoals ze zeggen, beter dan minder. De riem is gemaakt van split leer is pressed natural koe leer. Tough genoeg. Met een beweging, namelijk de turn van de gesp, we krijgen een riem van absoluut verschillende kleur! Twee in een-IK echt als dit idee! Gesp mooie gouden kleur, ziet er geweldig, geen gebreken, perfecte accessoires.

Verified Buyer
O***a
9 Nov 2019 08:16

Cool Steen, zeer cool dat dubbelzijdig. Kwaliteit is goed, niet de eerste keer IK neem in deze winkel.

Verified Buyer
F***
9 Nov 2019 07:49

Cool riem. Ziet er zeer goed. IK weet niet als de huid, maar het lijkt de huid. In de taille 72 size rechte rug aan rug. De gesp is mooi zeer, veranderende posities gemakkelijk en blijkt twee cool riemen.

Verified Buyer
A***a
9 Nov 2019 06:52

Levering was uitgevoerd binnen 1 maand door AliExpress Saver verzending service. Het pakket kwam in een gewone postpakket. Niets was beschadigd tijdens transport. Band 2 in 1. wat betekent dat? De riem gesp bochten en de riem kan worden gedragen door weerszijden (dubbelzijdige riem). De riem is gemaakt van 100% koe leer. Gesp lengte 9 cm Gesp breedte 4,5 cm Riem breedte 3,4 cm Riem lengte-u kunt kiezen van 85 tot 160 cm.

Verified Buyer
G***i
8 Nov 2019 22:45

Dubbelzijdige riem. Dit is erg cool: kocht een, en ontvangen 2! IK gestopt op BK licht BR. Op OT 78 koos de grootte 100. IK niet raden een beetje. De taille band is lang, voor het dragen met broek korte. IK vond de kwaliteit: nette, gestikt, zonder vreemde geuren. Gesp stijlvolle, schaduw van goud. En meest interessante, de gesp bochten en de riem kan worden gedragen van de achterkant. IK raden te kopen.

Verified Buyer
D***v
8 Nov 2019 21:49

Zeer hoge kwaliteit en mooie riem, kwam goed verpakt, de accessoires waren netjes gelijmd met een beschermende film. Vooral vond de handige draaibare gesp systeem. IK raden!

Verified Buyer
D***
8 Nov 2019 11:45

Misschien is dit niet een nieuwigheid, maar IK ben blij met zo'n idee! Geld besparen en ruimte in de kast, twee verschillende riemen tegelijk!) IK ben blij met het materiaal van de riem, zachte iets glanzend leer, zeer mooie kleur vooral op de Bruin kant, met overflows en spikkels. En het is voelde dat deze huid, zonder enige twijfel) de riem bochten, crumbles, en er zijn geen vouwen. Ja, en de gesp is goed, eenvoudige en stijlvolle) In korte, riem bom!!

Verified Buyer
A***v
7 Nov 2019 22:59

Goede kwaliteit riem. Zeer ongebruikelijke oplossing met dubbelzijdige riem. Komt overeen met de beschrijving

Verified Buyer
T***a
7 Nov 2019 06:58

Zeer hoge kwaliteit te kijken hoe draag zelf zal tonen

Verified Buyer
V***t
6 Nov 2019 23:48

Chic riem, heel graag. Echt Leer.

Verified Buyer
N***k
6 Nov 2019 04:20

Kwaliteit lederen riem. Dubbelzijdig. IK heb op een kant zwart op de andere donkerblauw. Gewoon klapt de gesp, een tweede van tijd. De lengte is verstelbaar, kan worden gesneden onder de gesp klink. De naden zijn goed, zelfs. Randen verwerkt

Verified Buyer
A***a
5 Nov 2019 09:16

De riem ziet er mooi. De gesp is gemaakt in goud kleur, was volledig geplakt met film, dus er zijn geen krassen of slijtage. Deze riem is interessant omdat de gesp bochten, en de riem kan worden gedragen door de andere kant, in een verschillende kleur. De riem is gemaakt van echte koe leer, zal IK niet goedkeuren, niet controleren. De band is bevestigd goed, gewoon insert in het gat en alle. Breedte 3,4 cm. Geen krassen en plooien waren niet, de kwaliteit is uitstekend IK adviseren

Verified Buyer
S***a
4 Nov 2019 04:08

Lederen dubbelzijdige riem van de winkel # Beltox fijne Officiële Winkel Iedereen liep en IK liep))) Goed, hoeveel je kon lezen lof reviews over deze riem! Of IK was slachtoffer van reclame of niet, maar wanneer IK moest update de collectie van riemen, IK ging deze winkel en besteld. Levering was bliksemsnelle-2 weken. De riem is verpakt netjes, de gesp beschermd de film. Koos donker bruin en beige kleuren. Met een beweging, namelijk de turn van de gesp, krijgen we een gloednieuwe riem. Zeer handig! En winstgevende! Voor lederen riem 2 in 1 is een cent! Nemen en nemen weer! Er zijn veel maten, IK was overinsured en omgord in een en een half keer)) IK zal verminderen) IK geur de huid, de huid zelf (split)-dichte, glad, goede kwaliteit.

Verified Buyer
A***a
3 Nov 2019 23:02

Vóór de aankoop, we gemeten de taille grootte en koos de juiste. Moeder-in-law heeft de lengte van de riem ze draagt, zonder rekening houdend met de gesp, 100 cm, dus gericht op de grootte tafel van de verkoper we besteld de grootte van de riem 115. De riem was een beetje meer, omdat. Van de gesp aan de tong een andere ongeveer 6,7 cm. Het materiaal, als de verkoper staten, is echt leer, maar in feite de binnenste deel meer lijkt suède, en de top is bedekt met synthetisch materiaal. Gesp metalen, plating vergulde. Veranderen de kleur onder de stemming mogelijk door de deel van de gesp 180 graden. Het blijkt gemakkelijk genoeg, niet eten. De gesp kan worden verwijderd door handen en knip de riem met een mes, pre-meten de gewenste lengte. Mes, pre-meten de gewenste lengte. Van de minnen het is vermeldenswaard dat op de rug van de riem, nabij de gesp, de maten zijn gedrukt, die iets bederft het uiterlijk en indruk van bilaterale.

Verified Buyer
L***o
3 Nov 2019 19:07

EEN kwaliteit riem dat IK besteld onmiddellijk na de aankoop van hetzelfde alleen mannelijke. De riem is zeer originele, zodat op beide zijden het is verschillende kleuren en het kan gedragen worden zowel door een kant en de tweede, voor deze je gewoon nodig om de gesp. Ze doet het zonder problemen. De kwaliteit is uitstekend: alles is gedaan netjes, de lijnen op de randen zijn zelfs, er zijn geen uitstekende draden. Band uw geld 100% waard is. IK vond het, IK aanraden!

Verified Buyer
*****
2 Nov 2019 23:39

Cool riem! De kwaliteit van prestaties is uitstekend! De huid is zacht. Alles is netjes gestikt en verwerkt. Het materiaal is verklaard als koe leer en splitleer. Gesp metalen roterende, gemaakt in de vorm van twee ringen verbonden samen. Zijn kleur: Golden. Riem breedte: 3,5 cm. De randen zijn bekleed met een afwerking lijn. Op de riem er 5 gaten. Als u de grootte van de riem meer, zonder problemen kan verkorten het. IK raden!

Verified Buyer
F***s
2 Nov 2019 15:01

Chic vrouwen riem. Dankzij de dubbelzijdige prestaties, de riem is zeer praktisch, omdat het zal u toelaten om experiment met beelden en selecteer de voorzijde voor de kleur van kleding. En daarnaast "kers op de taart" is een mooie gesp in de vorm van twee gesoldeerd ringen, dat is gewoon gemaakt om aandacht en veroorzaken bewondering van anderen. De volgende belangrijke functies kunnen worden gemarkeerd in het product: + Goed vakmanschap; + Dubbelzijdig vorm-riem kan worden gedragen door elke kant; + Materiaal-koe leer (split); + Dankzij de swivel gesp, de accessoire kan worden gedraaid om de andere kant met een beweging! + Spectaculaire gesp in de vorm van twee gouden ringen; + Glanzend gelakt riem tape; + Mogelijkheid om verkorten de lengte; ~ De huid, hoewel natuurlijke, is onderscheiden van de split sectie van de cut, dus het is beschouwd lagere-grade dan de huid gemaakt van de facial cut; × Op de riem tape is er geen embossing met afmetingen. Verpakking-film en geel postpakket. Levering-3 weken

Verified Buyer
Y***y
2 Nov 2019 04:31

Uitstekend, kwaliteit. Koe leer. 85 perfect fit de 70 cm taille. Hij dubbelzijdig. Op beide zijden verschillende kleuren.

Verified Buyer
S***n
1 Nov 2019 07:14

Uitstekende band

Verified Buyer
Customer
1 Nov 2019 04:11

IK vond de riem! IK zal bestellen in alle kleuren! Er zou meer gespen in de winkel zijn verschillende, IK zou hebben gekozen er))) zeer goede riem, kwalitatief gemaakt! Laten zien hoe het zal in de sok. Levering ongeveer twee weken!

Verified Buyer
V***H
31 Oct 2019 17:21

Riem vond. Kwaliteit en sterk, de accessoires zijn goed. Gestikt alle soepel en netjes, geen krassen en andere gebreken. Dubbelzijdig, met roterende gesp. Gesp voor goud, de maten overeen met de geclaimd. In de taille 72 cm koos de grootte van de riem 95 cm in de taille 80 cm. koos meer te dragen onder jeans met een lage fit. Alles kwam perfect. Als de riem is grote het kan worden bijgesneden. Voelt als de huid, en de geur van de huid. Zeer tevreden met hen, moet een lange tijd duren.

Verified Buyer
S***a
31 Oct 2019 13:50

Goede

Verified Buyer
А***а
31 Oct 2019 13:22

Dubbelzijdig vrouwelijke riem met roterende gesp, cool en zeer succesvolle aankoop! Levering maand naar Moskou met gevolgd spoor. In de taille 68 cm we besteld de lengte van de riem 90 cm. de riem kwam perfect, was het mogelijk en voor een kleinere maat te bestellen. Zodat de grootte tafel van de verkoper correct is, u veilig het. Klassieke lederen riem van goede kwaliteit, met metalen gesp. Er zijn 5 gaten in de riem. Enerzijds de riem is zwart, op de andere-Bruin. Afhankelijk van de kleur van de riem je wilt dragen, gewoon trek en draai de gesp om de gewenste positie.

Verified Buyer
A***a
31 Oct 2019 10:01

Verpakt was goed. Verpakt in een dikke laag van puffy. Пряжка grote. Vastmaakt goed. IK nam een lengte van 95 cm. in de omtrek is 80 cm. IK wilde dragen over gratis jassen en jassen. Het bleek breed. Volgens de verkoper, de riem is gemaakt van koe leer. Tough genoeg. Alles is gedaan kwalitatief. Riem breedte 3.5 cm.

Verified Buyer
L***e
31 Oct 2019 04:06

Chic! Zeer hoge kwaliteit leer, dikke, dichte, perfect verwerkt op de randen. IK bestelde de kleur op een kant van ivoor, op de andere chocolade. Zeer tevreden!

Verified Buyer
D***a
30 Oct 2019 14:48

Zeer goed, super snelle

Verified Buyer
J***e
30 Oct 2019 03:27

Zeer tevreden met deze riem en de winkel is selling top klasse riemen in elke stijl en prijs bereik. het ontwerp is zeer interessant 2 ringen zijn overlappende elkaar en raden wat je kan twist deze ringen en ze zal wees Andere richting zodat u uw riem in reverse. ja, de riem is reversable zodat u de voordelen van 2 kleuren en ik nstead van 2 riemen u hebben 1 met 2 kleur kanten. heel slim! de riem wordt geleverd in 6 dubbele kleuren, ik besteld In zwart/blauw. u kunt de lengte als goed tussen 70 en 145cm. de riem gemaakt van echt leer, zal pak elke broek, Jean's, rokken en jassen, ook zal perfect voor mannen of vrouwen. was gewikkeld in plastic zak met beschermende stickers op gesp. levering 3 weken Ierland.

Verified Buyer
J***a
30 Oct 2019 03:27

Lederen Riem # beltox Levering in een betrouwbare pakket, nummer leeft. Maat 70-160 cm, taille 64 cm, geselecteerd 90 cm (grote, IK zal verslaan mezelf) De keuze van 5 kleur opties, rotary mechanisme, zal geven twee kleuren. Zeer zware, accessoires van uitstekende kwaliteit. Meer in mijn blog op AliExpress, mijn bijnaam: Mitwa of Instagram: mitwa_system, VK groep: @ Mitwa U kunt de video er.

A few reasons why buy from us:

SAFE SHOPPING

We try our best to make your shopping experience not only pleasant, seamless and hassle-free, but also secure.

FREE SHIPPING

Enjoy flexible international shipping services that currently operate in over 200 countries across the world.

FREE RETURNS

It's okay to change your mind! You can send your order back for a full refund, we've got you covered with our full Buyer protection.

NEW ARRIVALS

Brand new products are available on a regular basis.

PRICE PROMISE

We don't want you to choose between the best value and the best service. That's why we offer competitive pricing.

EXCELLENT CUSTOMER SERVICE

Knowledgeable and professional support team is always happy to help you.

EASY TRACKING

Check your order status online. As easy as that!

back to top
Top

Shopping cart

×